220004, Рэспубліка Беларусь,
г. Мінск,
праспект Пераможцаў, 23/3 к.803
панядзелак–пятніца
з 8.30 да 17.00
Абед з 13:00 да 13.30
Папярэдняя кансультацыя па пытаннях дзейнасці ўстановы па тэлефоне:
+375 17 363-23-07Дакладнасць інфармацыі аб падыспытных узорах прадукцыі.
Гарантыяй якасці служаць высокая кваліфікацыя кадраў і сучаснае абсталяванне.
Мы ведаем, як рабіць сваю працу добра і нішто не можа на гэта паўплываць.
Вынікі выпрабаванняў накіроўваюцца толькі замоўцу.
Збожжавыя культуры: пшаніца, жыта, ячмень, ячмень піваварны, авёс, трыцікале, кукуруза, грэчка, гарох, фасоля, лубін, проса, сорга, нут, сачавіца талеркавая, віка, алейнае семя рапсу, мак, сланечнік, соя, : пшанічная, жытняя пякарная, жытняя-пшанічная і пшанічна-жытняя абіўная хлебапякарная, з мяккай шклопадобнай пшаніцы для макаронных вырабаў, з цвёрдай пшаніцы (дурум) для макаронных вырабаў, другога гатунку з цвёрдай пшаніцы (дурум), збожжа «Трыцікале», аўсяная, ячменная, жытнёва-трыцікалевая і трыцікалева-жытняя хлебапякарная, крупы: грачаная, грачаная «Купечаская», пшанічная (Палтаўская, Артэк), проса шліфаванае, аўсяная, ячфовая, ячная пшанічная драблёная, шматкі аўсяныя: вотруб'е, макаронныя вырабы, камбікармы, сыравіна,хлеб і хлебабулачныя вырабы, лубін кармавы, рапс фуражны, вотруб'е (пшанічныя, жытнія).
Глядзіце дадатак да сертыфіката
Лабараторыя акедытавана ў Нацыянальнай сістэме акрэдытацыі Рэспублікі Беларусь (атэстат акрэдытацыі BY/112 1.0000 ад 01.01.2019), а таксама ўваходзіць у пералік лабараторый Рэспублікі Беларусь, надзеленых правамі выдачы дзяржаўным і судовым органам заключэнняў.