Цэнтральная лабараторыя Дзяржаўнай хлебнай інспекцыі

Перавагі супрацоўніцтва з лабараторыямі ДМІ:

Дакладнасць

Дакладнасць інфармацыі аб падыспытных узорах прадукцыі.

Якасць

Гарантыяй якасці служаць высокая кваліфікацыя кадраў і сучаснае абсталяванне.

Незалежнасць

Мы ведаем, як рабіць сваю працу добра і нішто не можа на гэта паўплываць.

Канфідэнцыяльнасць

Вынікі выпрабаванняў накіроўваюцца толькі замоўцу.

Лабараторыя ўнесена ў Адзіны рэестр органаў па сертыфікацыі і выпрабавальных лабараторый (цэнтраў) Мытнага саюза

Вобласць акрэдытацыі:

Збожжавыя культуры: пшаніца, жыта, ячмень, ячмень піваварны, авёс, трыцікале, кукуруза, грэчка, гарох, фасоля, лубін, проса, сорга, нут, сачавіца талеркавая, віка, алейнае семя рапсу, мак, сланечнік, соя, : пшанічная, жытняя пякарная, жытняя-пшанічная і пшанічна-жытняя абіўная хлебапякарная, з мяккай шклопадобнай пшаніцы для макаронных вырабаў, з цвёрдай пшаніцы (дурум) для макаронных вырабаў, другога гатунку з цвёрдай пшаніцы (дурум), збожжа «Трыцікале», аўсяная, ячменная, жытнёва-трыцікалевая і трыцікалева-жытняя хлебапякарная, крупы: грачаная, грачаная «Купечаская», пшанічная (Палтаўская, Артэк), проса шліфаванае, аўсяная, ячфовая, ячная пшанічная драблёная, шматкі аўсяныя: вотруб'е, макаронныя вырабы, камбікармы, сыравіна,хлеб і хлебабулачныя вырабы, лубін кармавы, рапс фуражны, вотруб'е (пшанічныя, жытнія). 
Глядзіце дадатак да сертыфіката

Лабараторыя акедытавана ў Нацыянальнай сістэме акрэдытацыі Рэспублікі Беларусь (атэстат акрэдытацыі BY/112 1.0000 ад 01.01.2019), а таксама ўваходзіць у пералік лабараторый Рэспублікі Беларусь, надзеленых правамі выдачы дзяржаўным і судовым органам заключэнняў.

Узоры сертыфікатаў, якія выдаюцца ДХІ

[an error occurred while processing the directive]