220048, Рэспубліка Беларусь,
г. Мінск,
праспект Пераможцаў, 23/3
панядзелак–пятніца
з 8:30 да 17:00
Абед з 13:00 да 13:30
Папярэдняя кансультацыя па пытаннях дзейнасці ўстановы па тэлефоне:
+375 17 203-49-01Дакладнасць інфармацыі аб падыспытных узорах прадукцыі.
Гарантыяй якасці служаць высокая кваліфікацыя кадраў і сучаснае абсталяванне.
Мы ведаем, як рабіць сваю працу добра, і нішто не можа на гэта паўплываць.
Вынікі выпрабаванняў накіроўваюцца толькі заказчыку.
Збожжавыя культуры: пшаніца, жыта, ячмень, піваварны ячмень, авёс, трыцікале, кукуруза, грэчка, гарох, бабы, лубін, проса, сорга, нут, сачавіца тарелочная, віка, алейнае насенне рапсу, мак, сланечнік, соя, соя фуражнае, мука: пшанічная, жытняя пякарная, жытнёва-пшанічная і пшанічна-жытняя пякарная абіўная, з мяккай шклопадобнай пшаніцы для макаронных вырабаў, з цвёрдай пшаніцы (дурум) для макаронных вырабаў, другога гатунку з цвёрдай пшаніцы (дурум), кукурузная, талакна аўсянае, пякарная з збожжа «Трыцікале», аўсяная, ячменная, жытнёва-тритикалевая і тритикалево-жытняя пякарная, крупы: грачаная, грачаная «Купецкая», пшанічная (Палтаўская, Артэк), проса шлифованное, аўсяная, ячменная, кукурузная, гарох шліфаваны, рысавая, манная, пшанічная драбнення, шматкі аўсяныя: вотруб'е, макаронныя вырабы, камбікорму, сыравіну, хлеб і хлебабулачныя вырабы, кармавой лубін, рапс фуражны, вотруб'е (пшанічныя, жытнія).
Гл. дадатак да сертыфікату
Лабараторыя аккедитована ў Нацыянальнай сістэме акрэдытацыі Рэспублікі Беларусь (атэстат акрэдытацыі BY/112 1.0000 ад 01.01.2019), а таксама ўваходзіць у пералік лабараторый Рэспублікі Беларусь, надзеленых правамі выдачы дзяржаўным і судовым органам заключэнняў.